Der er ingen tvivl om, at både e-cigaretter og almindelige cigaretter er farlige for helbredet. Men hvis behovet for nikotin er der, hvilken er så bedst? Der findes et hav af muligheder for, at få nikotin. Hvilke er bedst for dit helbred, og hvad er en e-cigaret?

Der er så mange både i Danmark, men også i udlandet. Som skader deres helbred hver dag, på grund af tobak. Måske kan en e-cigaret være noget for dig, for trods det stadig er farligt. Så får du ikke tobakken ind i kroppen, som er en af de farligste stoffer for dig og din krop, når det kommer til cigaretter.

Bliv sundere og slå op med tobakken

De fleste ved godt at tobak ikke er sundt for helbredet, det kan skade din krop. Ved almindelige cigaretter er det tjæren der skader dig værst. Men røgen er også noget kraftigere end andre alternativer. Du kan skåne både dig og dine medmenneskers helbred, ved at vælge en e-cigaret. Den udleder kun damp, men du kan sagtens få dem med nikotin, så du evt. kan stoppe rygning . Du kan altid stoppe helt, men det bedste ville være at skifte din cigaret ud med en e-cigaret. I og med det bliver dyrere efter nytår at købe cigaretter i butikkerne, så skaf dig din sidste pakke, og gå derefter i gang med det andet.

Sådan sparer du penge

Der er et hav af muligheder, og som sagt så stiger priserne på cigaretter, så allerede der sparer du masser af penge. Der er fordele ved at købe e-cigaretter:

  • Alverdens muligheder for smag
  • God ånde fremad
  • Sundt for dit helbred
  • % Tjære
  • Kun damp & nikotin

E-cigaretter med smag, hvad er nu det for noget?

Der er begrænsede muligheder for smag i almindelige cigaretter. Der er der kun mint, mentol osv. Mens du her har muligheder for lige hvad du kan tænke dig. Juicen som skal i din e-cigaret, indeholder enten ingen eller eget valg af smag. Der findes alt fra mentol, jordbær, blåbær, cappuccino & energidriks smag. Du kan med fordel også blande smagene.

Du er helt sikkert blevet fristet af de overnævnte smagsvarianter. Det er ikke kun smagen der er god, men dit helbred bliver også bedre. Men logisk er dine lunger allerede påvirket. Du kan intet gøre ved din fortid, men fremtiden kan du ændre på. Hvis du vil leve af kol? Og dø indenfor få år, så fortsæt da på de almindelige cigaretter. Men vi har brug for dig! Så ændre din livsstil, og stop med rygning, eller brug en e-cigaret i stedet.

Køb allerede nu en e-cigaret, og ændre din livsstil. Det kunne også være du skulle sætte et nytårs fortsæt, det ville være en god ide. For vi kan ikke uden dig, du er perfekt som du er. Det er vigtigt at have sundheden i orden. Der er intet værre end at få sygdomme man ikke ønsker, så kom afsted.