Det kan være sjovt at gå ud og være aktiv, men nogle gange kan det også være rart at have en stille hyggelig filmaften med familien, vennerne eller kæresten. Til en filmaften, uanset om det er til en romcom, gyser eller klassisk gammel dansk film hører der ofte snacks til, som kan nydes under filmen. Nogle gange kan det være, du har lyst til at prøve nogle andre snacks end de klassiske sour-cream and onion chips og saltede popcorn, og så kan det være, det måske er tid til at prøve nogle klassiske amerikanske snacks.

Chokolade

I Danmark er de typiske chokolader, man kan finde, mørk, lys og hvid chokolade. Hvis du gerne vil prøve en klassisk amerikansk chokolade, kan du eventuelt prøve Hershey’s chokoladebar. Denne chokoladebar er der mange fra USA, som spiser, og den kendte chokoladebar findes også med forskellige smage såsom cookies ’n’ cream, cookies ’n’ mint og strawberries ’n’ cream.

Chips

Det kan være, du er blevet træt af dine typiske Kims chips og vil prøve den amerikanske chips Cheetos. Disse chips er til dig, som godt kan lide ostechips, men disse chips kan også fås med forskellige smagsvarianter. Cheetos kan for eksempel fås som almindelige ostechips, næsten som vi kender ostepops, de kan fås stærke til dem som godt kan lide deres snacks lidt mere spicy, og de kan fås i nogle forskellige former, hvis du ønsker at gøre spiseoplevelsen lidt sjovere.

Kage

Hvis du er typen, der kan lide kage, men ikke har tid eller lyst til at stå og bage, bare fordi I skal se en film, kan det være, Twinkies er det gode valg til dig. Twinkies er små sandkager med cremet fyld i midten, som kommer i små plastik indpakninger, så du kan nyde én ad gangen uden at skulle bekymre dig, om resten tørrer ud.