Kender du en glutenallergiker, og vil du gerne forkæle personen med en rigtig god gave? Du kan købe et væld af gode gaver, som enhver glutenfri person vil sætte stor pris på. Her finder du flere gaveidéer, som du kan bruge til inspiration, når du er på udkig efter den perfekte gave til en glutenallergiker.

Det kan du købe til en glutenfri person

  • En spiralizer

En spiralizer er en rigtig god gave til en glutenallergiker. Herved kan personen lave sin helt egen pasta med hjælp fra en zucchini eller lignende. Du finder flere forskellige varianter, så du kan vælge den spiralizer, der passer til dit gavebudget.

  • Lækre glutenfri produkter

En anden mulighed er at lave en spændende gavekurv med lækre glutenfri produkter. Du kan blandt andet tage forbi et glutenfri bageri og fylde kurven med smagfuldt bagværk. Kurven kan naturligvis også indeholde andre interessante produkter. Det kan være alt lige fra kagemix til pandekagemix, lasagneplader, havregryn og meget mere. Du bør prøve at finde produkter, som du ved, at personen bruger i dagligdagen.

  • En bagemaskine

Du kan ligeledes vælge at købe en bagemaskine i gave. En bagemaskine er en fantastisk gave, da personen kan bage sit eget brød uden gluten. Dog er det værd at undersøge, om personen allerede har en bagemaskine eller ej.

  • En opskriftsbog med glutenfri opskrifter

Sidst men ikke mindst kan du finde en god opskriftsbog, der er fyldt med opskrifter uden gluten. Dette er uden tvivl en kærkommen gave, hvis personen netop har fundet ud af, at han eller hun er glutenallergiker.