Vi har alle de dage, hvor vi bare ikke har lyst til at lave mad. Måske havde vi en lang dag på arbejdet, eller måske er vi bare ikke i humør. Uanset årsagen, er der ingen grund til at gå sulten! Her er fem hurtige og nemme måder at få et måltid på uden at skulle lave mad.

1. Bestil fra din yndlingsrestaurant.

Dette er nok den mest oplagte løsning, men nogle gange er det den bedste. Hvis du er i humør til noget god gammeldags comfort food, er der ikke noget bedre end din yndlings takeaway. Bare sørg for at have kontanter eller et kreditkort ved hånden.

2. Kig forbi købmanden og hent nogle færdigretter.

I disse dage har de fleste dagligvarebutikker mindst et par muligheder for færdigretter. Uanset om du leder efter et varmt måltid eller noget koldt, er der helt sikkert noget, der fanger dit øje. Bare læg den i mikrobølgeovnen eller ovnen, og så er du i gang!

3. Ring til en ven eller et familiemedlem og se, om de er tilgængelige til at komme over og lave mad til dig.

Dette er en god mulighed, hvis du føler dig ensom og har brug for noget selskab. Du får ikke kun et lækkert hjemmelavet måltid, men du vil også komme til at indhente en, du holder af. Win-win!

4. Levering af måltidskasser er altid en mulighed.

Hvis du ikke har noget imod at bruge en lille smule penge, er der masser af leveringsservicer til måltidskasser, der bringer friske ingredienser og opskrifter lige til døren. Du kan prøve med måltidskasser hos Kokkens Hverdag og se selv. Alt du skal gøre er at følge instruktionerne og voila! Du har fået dig et måltid.

5. Grib noget fra spisekammeret eller køleskabet, som ikke kræver nogen som helst forberedelse.

Dette kan være alt fra korn og mælk til jordnøddesmør og gelésandwich. Og hvis du virkelig er i klemme, tør vi sige… Ramen nudler? De er billige og mætter. Bare sørg for at tilføje nogle grøntsager eller protein, hvis du går denne vej, så du ikke spiser tomme kalorier.

Lad ikke madlavnings træthed ødelægge din appetit! Der er masser af måder at få et tilfredsstillende måltid på uden at skulle bruge timer i køkkenet. Næste gang du ikke har lyst til at lave mad, så prøv en af ​​disse fem muligheder og nyd!