Little Happy børneknive

Med børneknive har du mulighed for at få barnet med i køkkenet. Disse børneknive er lavet så de passer perfekt til barnets hånd. Du har mulighed for at finde de fine børneknive hos Little Happy på deres hjemmeside eller via dette link; https://littlehappy.dk/boerneknive. Hvis dit barn ønsker at være med til madlavningen er dette en oplagt mulighed for at få barnet med i køkkenet.

Når barnet i en tidlig alder lærer at være med i køkkenet og lærere at håndtere køkkenredskaber. Dette vil i fremtiden komme både forældre og barnet til gode. Når barnet vil starte i børnehave, vil han/hun allerede have erfaring i et køkken, derudover vil barnet, når han/hun bliver ældre også kunne have mad til dem selv, eller til familien.

En lærerig tur i køkkenet med en børnekniv

Når barnet er i køkkenet lærer han/hun en masse forskellige ting. Dette kan være alt fra hygiejne til madlavning. Med en børnekniv kan barnet være med til at have familien i køkkenet. I køkkenet er disse knive skarpe nok til at skære igennem frugt og grønt, men ikke skarpe nok til at barnet vil kunne skære sig i fingrene uden at der skal lægges kræfter i.

  • Madlavning: Barnet vil i en tidlig alder blive bekendt med at lave mad og de vil langsomt blive bedre og bedre til at lave mad. Dette vil komme både barnet og forældre til gode i form af, at barnet kan lave mad til dem selv og familien.
  • Hygiejne: Barnet vil lære en masse om hygiejne i et køkken. Det er fx meget vigtigt, at man husker at vaske sine hænder ellers vil man kunne blive syg. Det er også vigtigt, at man skylder sine grøntsager før man bruger dem til maden. 
  • Erfaring: Når barnet i en tidlig alder begynder at lave mad vil de stille roligt få mere og mere erfaring med, hvordan man opfører sig i et køkken. Dette vil også komme dem til gode, når de skal lave mad i børnehaven eller skolen. Her vil de allerede være langt foran resten af børnene 

Sådan bruges en børnekniv i køkkenet

Når børnene hives med i køkkenet er det vigtigt, at der altid er en voksen, som holder øje med barnet og er klar til at gribe ind, hvis der skulle ske noget. Selvom disse knive er børnesikret, vil der altid kunne ske noget og her skal den voksne være parat til at gribe ind.

Disse fine børneknive har et sjovt design, som gør, at de adskiller sig fra voksen knivene. Knivene har et pænt design, som børnene med sikkerhed vil være vilde med. Du har fx mulighed for få børneknive, som ligner hunde. Hunde knivene har både tænder, snude og hale. 

Børneknivene fra Kinderkitchen er skabt med fokus på, at de skal være sikre for børn at bruge. Dette betyder ikke kun at knivbladet ikke må være for skarpt, men også de materialer, som knivene er produceret i.

Knivene er fri for både BPA, ftalater og PVC, dette sikrer, at dit barn ikke blive udsat for hormonforstyrrende stoffer eller skadelig kemi.