Der kan være mange fordele ved at bo på en gård, især hvis du har yngre børn. På en gård er der ofte lidt højere til loftet, og der er rigeligt plads til at dine børn kan lege og hygge sig i naturen. Dog kan der i forbindelse med en gård også være en hel del opgaver og vedligehold af marker og bygninger. Dette kan gøre at mange glemme de muligheder der er for fx selv at dyrke sine egne grøntsager eller frugter. Ønsker I også at komme i gang med at få dyrket jeres egne sunde grøntsager, kan I med fordel læse med herunder.

Få anskaffet jer det nødvendige udstyr

Det første I bør få anskaffet jer, er alt det nødvendige udstyr til at kunne passe jeres grøntsager. Her bør I overveje hvor meget I ønsker at producere, ønsker I en forholdsvis stor produktion kan det måske være en god ide at investere i en brugt traktor, samt en fræser til traktoren. Klik her for at finde mere relevant udstyr.

Efter I kan fået fingrene i det rigtige udstyr, skal I også have overvejet hvad I præcist ønske at så på jeres marker. Herefter er det vigtigt at I anskaffer jer frø af god kvalitet, og at I sætter jer ind i hvordan I bedst passer grøntsagerne.

Overvej om det kunne være hyggeligt med en lille gårdbutik

Alt efter hvor meget I har sat jer for at producere kan I nogle gange få nogle udfordringer med at få spist alle grøntsagerne. Af den grund kan det være en god ide at overveje at åbne en lille gårdbutik, hvor I kan sælge jeres grøntsager.

Fordelen ved en gårdbutik er også at I vil have en lille indtægt, som I kan lægge tilbage I vedligehold af maskiner og køb af frø til den næste sæson.