Vi har alle sammen prøvet at være til et middagsselskab, hvor tiden bare snegler sig afsted. Det eneste man venter på, er at de første tager hjem, så man selv kan tillade sig at smutte tidligt. Det er sådan nogle selskaber, som man ved man skal afsted til og som man altid ved, hvordan vil udfolde sig.

Men sådan behøver det ikke at være, og middagsselskaber behøver ikke følge de samme støvede traditioner, som de altid har gjort, i hvert fald ikke på Wallmans.

Smagsoplevelser for enhver

Lad en 4-retters menu, med diverse lækre og eksotiske drinks, danne rammer om jeres næste middagsselskab.

Julefrokost menuen behøver ikke hver evigt eneste gang at byde på sildemadder og tarteletter, og snaps til at skylde ned med.

I stedet kunne I jo lade jer fortrylle, af den 4-rettersmenu, som de professionelle kokke fra Wallmans, har strikket sammen til jer, og få en smagsoplevelse udover det sædvanlige. Der er flere forskellige menuer at vælge imellem, så I er sikre på at finde noget, som falder i alles smag.

Og så kan det med sikkerhed fastslås, at alle menuerne, er lige et par niveauer over, hvad I plejer at få. Klik her for at se forbrugerguides over steder, hvor du kan få sådan en 4-retters menu.

Underholdning i topklasse

Vi kender det alle sammen. Nu har vi været sammen med de samme mennesker, hvad der føles som tusind gange, og talt om det samme hver gang.

Ikke noget problem. Der er nemlig topklasse underholdning på programmet. Hvad enten I er til comedy, musik, dans eller endda akrobatik. Der er noget for enhver smag, og der er nærmest garanti, for at føle sig godt underholdt. De mange sjove indslag, er nemlig med at sikre, at der aldrig er en kedelig stund, hvor I ville ønske, at I lå hjemme på sofaen. Cirkussalen danner rammerne for en uforglemmelig aften, og skulle I alligevel, hen på aftenen, få lysten til at tale om gode gamle dage igen igen, er der mulighed for det i pauserne mellem de forskellige shows.

Slut af på natklubben

Når middagen er afsluttet, og I alle har spist sig godt mætte i den fantastiske menu, og man er blevet godt underholdt. Kan det klart anbefales at fortsætte aftenen, på den tilhørende natklub. Her er der mulighed for endnu flere skønne drinks, og for at møde nye mennesker på dansegulvet, da natklubben også er åben for folk, som ikke har været til middag først.