I en travl hverdag er der få ting, der er mere fantastisk end at få leveret en madkasse (også kendt som måltidskasse) lige til døren. Så slipper man for at skulle lave madplan og købe ind, og ofte skal man heller ikke stå i køkkenet i mere end 20-30 minutter. Det er en sand fornøjelse, der kan give mere tid til familien og afslapning. Og dette er tilsyneladende noget, som bliver prioriteret af et stigende antal danskere.

Men hvor finder man de lækreste madkasser til prisen? Det er spørgsmålet til 1 million kroner, og det kan naturligvis være svært at svare på. Vi har alligevel givet det et forsøg i artiklen her. Nedenfor har vi nemlig udvalgt nogle af de leverandører, der leverer de lækreste madkasser til prisen.

Marley Spoon

Man kan sige, at vi starter lidt i den mere eksklusive ende med Marley Spoon. De har nemlig nogle umådeligt lækre madkasser og samarbejder aktivt med kokke, diætister og ernæringseksperter for at sammensætte optimale kombinationer af måltider.

Men de er også en af de dyrere leverandører. Så det er på ingen måde den billigste madkasse, du får herfra, men du kan til gengæld være sikker på, at du får nogle af de lækreste madkasser til prisen. Nysgerrig? Så har vi fundet en side, hvor du kan få det fulde overblik over fordele og ulemper ved Marley Spoon samt priser.

HelloFresh

Den internationale virksomhed HelloFresh har gjort sit indtog i Danmark med stor succes. Danskerne har taget godt imod leverandøren af madkasser, og det er der flere gode grunde til. Den primære er, at de leverer velsmagende madkasser til særdeles favorable priser.

Samtidig er det værd at fremhæve deres gode velkomsttilbud og brugeroplevelsen. Sidstnævnte er gennemført – fra bestilling og administration af sit abonnement til levering med smart tracking og meget mere.

Nemlig.com

Du kender muligvis bedst Nemlig.com som et sted, hvor du kan handle dagligvarer online. Men det er ikke alt, hvad de kan tilbyde. Når de alligevel dagligt kører landet tyndt med deres kølede varevogne, har de nemlig besluttet sig for, at de lige så godt kan levere madkasser samtidig.

Det var på ingen måder en dum beslutning. De har nemlig nogle velsmagende og virkelig lækre madkasser hver eneste uge. Råvarer er altid af højeste kvalitet, og du kan roligt regne med konkurrencedygtige priser.

RetNemt

Fjerde og sidste leverandør på listen her er RetNemt. De er kendt for at gøre det utroligt nemt og fleksibelt for alle at få madkasser spækket med lækre råvarer og opskrifter. Du vælger nemlig selv imellem op mod 40 forskellige opskrifter hver eneste uge.