Du skal måske holde en børnefødselsdag, og du er derfor i gang med at tænke på, hvordan du kan lave noget sjovt mad, som børnene også kommer til at kunne lide. Det er måske mere snacks som f.eks. en popcornmaskine, som du tænker på, og du kunne godt tænke dig, at der var noget, som der var sjovt for børnene. Her er der heldigvis mange muligheder for at gøre det til noget, som børnene også kommer til at nyde. Vi giver dig lidt inspiration i denne artikel.

Sjove snacks

Det er nemlig meget sjovt for børn, hvis der er nogle snacks, som de kan more sig lidt over, og som noget, som de synes er meget sjovt. Det kan f.eks. være en popcornmaskine, som nævnt tidligere, hvor langt de fleste børn synes, at det er lidt sjovere med en popcornmaskine end, hvis du bare laver helt almindelige popcorn. Derudover kan I købe nogle små popcorn holdere, så de kan få det ned i sådan en bøtte i stedet for bare i en skål. Der findes mange forskellige popcornmaskiner, så der er rigeligt at vælge mellem på markedet.

Frugt der ligner ting

I kan også gøre noget sjovt ud af frugten, hvor i kan vælge at skære den på en sjov måde. I kan sætte pinde ned i frugten, og så kan det være, at I kan få det til at ligne nogle små personer. Det er en sjovere måde at vise maden frem på end bare at have det på et fad. Derudover synes børn ofte sådan noget er særligt sjovt, fordi de også ofte godt kan se, at det ligner noget, og de har en stor fantasi selv. Det er også lidt mere festligt at gøre noget mere ud af det, og til en børnefødselsdag er det oplagt.