Savner du at lave noget med dine venner af og til, men ved ikke helt hvad du lige skal invitere dem forbi til, så prøv om en madaften ikke kunne være noget for jer. Den kan holdes på forskellige måder. Enten hvor I alle mødes og laver mad sammen hjemme hos en af jer. Eller hvor I skiftes til at lave mad hver især og invitere de andre forbi til spisning. Det er selvfølgelig også en mulighed at bestille noget mad udefra eller at tage ud og spise.

Gå den ekstra mil

Grundstenene i en god madaften er noget lækkert mad og godt selskab. Men der er også andre ting, du kan gøre for at sikre, at aftenen bliver endnu bedre. En god måde er at sørge for lidt underholdning til dine gæster. Denne underholdning kan tage mange former. Mange holder for eksempel af at spille et brætspil. Et muligt brætspil kunne være Partners eller måske Hint, hvis gæster skal være lidt mere aktive. En anden mulig form for underholdning kunne være en slags quiz. Det kunne blandt andet være en musikquiz, hvis det er noget, der interesserer gæsterne. Men det er også en god mulighed, fordi det kan være rigtig sjovt, selv hvis man måske ikke ved så meget om musik. Du kan også lave en lidt mere specifik quiz, den kunne omhandle for eksempel fodbold. Her kan du hente inspiration på https://indkast.dk, hvor du kan få ideer til forskellige quiz-emner, som at gæster for eksempel skal rangere klubberne efter, hvem der har flest tilskuer.

Fra hjemmelavet til hentet online

Er du ikke så meget til at skulle lave underholdningen eller quizzen selv, er der også gode muligheder for at finde noget på nettet. Du kan blandt andet finde Kahoot’s inden for rigtig mange forskellige genre. Eller måske er du mere til en jeopardy. Mulighederne er mange.