Lidt krydderi henover tilværelsen gør alle godt. I hverdagen gælder det om at spice tilværelsen lidt op, og det kan du gøre på mange forskellige måder. En af måderne er lidt mere sprudlende smag i hverdagsting, der ellers måske ingen har. Spændende smage og eksotiske smage kan være med til at sætte lidt ild i hverdagen, således du kommer nemmere igennem den. Hvis du f.eks. får lidt smagfuldt om morgenen, kan du hurtigt komme i bedre humør. Måske fordi du får tanker om et mere eksotisk sted sydpå, eller fordi det sætter gang i erindringerne, eller fordi det bare smager godt.

Hvor kan du tilsætte smagen?

Der er mange katalysatorer for smagen i hverdagen – her er nogle eksempler:

  • Hvis du er ryger, kan du skifte til e-cigaretter, der har lidt mere smagfulde valgmuligheder end den rygende tobak – det kan b.la. findes i form af e-væske eller eventuelt aromaer. Det mest smagfulde ville selvfølgelig være et rygestop, men hvis du ikke holder til det, kan e-cigaretten være et mere smagfuldt alternativ til tobakken.

  • Til morgenmad kan du kaste noget opfriskende smag i din ret via især frugter. Frugter gør dig klar til arbejdsdagen og kan tilføjes til mange forskellige former for morgenmad; havregryn med æbler, havregrød med æbler, yoghurt med bær osv.

  • Hvis du mangler en god madpakke, der både kan give dig energi til resten af dagen og tilbyde fantastiske smage, så prøv at lave smoothies til madpakken. Her kan du blande alverdens frugter, tilsætte lidt vand, mælk eller juice og så ellers nyde at blive opfrisket. En ordentlig smoothie mætter også ganske meget, så du først er sulten igen til aftensmad. Virker bedst med adgang til køleskab.

  • Indfør krydderier i dit køkken. Alt for få danskere gør brug af hele krydderiets verden. Der er mange valgmuligheder og mange positive madoplevelser at finde her.