Mad kan ofte være et samlepunkt for alle, og det er noget, som vi alle sammen godt kan finde på at samles omkring. Hvis vi ser på højtiderne, handler de også meget om bestemt mad, som vi forbinder med bestemte minder. På en arbejdsplads, kan mad også gøre en forskel for de ansatte og for det generelle miljø på arbejdspladsen. Der kan være mange måder at inddrage mad på, og vi nævner et par måder, der kan fungere godt i form af f.eks. en frokostordning.

Frokostordning

At have muligheden for at tilbyde de ansatte en frokostordning er et kæmpe plus. Der er mange, der vil med glæde vil slippe for madpakken og hellere få lækker frokost hver dag. Der er også mange fordele i at tilbyde en frokostordning – få et tilbud. Det er muligt at sammensætte efter ønsker, og derfor skal I aldrig føle, at i har bestemt noget fast, der ikke kan laves om. Der er lækkert menuudvalg, og dermed er det altid muligt at få lavet nogle ændringer eller tilføjelser. Herudover sparer de ansatte tiden på at skulle fikse en madpakke, og i stedet kan de sammen gå til frokost og få lækker mad.

Firmamiddag

Det er også muligt, at du skal lave flere sociale arrangementer med mad i fokus. Nu nærmer vi os langsomt de kolde måneder, og her er det snart passende med en julefrokost om et par måneder. Det er også en måde at samle sig omkring maden, og derudover er det festligt, så de ansatte kan have nogle sjove timer sammen og se hinanden fra en anden side end den professionelle. Et godt socialt netværk på sin arbejdsplads er også vigtigt for, hvordan man oplever sin hverdag, og her skal det helst være rart for de ansatte at være, og det kan hjælpe med sociale arrangementer.