At samle hele vennegruppen til en aften med mad, hygge og grineanfald er altid en god idé. Ofte er det dog bare en almindelig middag man får arrangeret, hvor man ender med at gå i byen efter maden og lave det samme hver gang. Hvorfor ikke ændre lidt på den almindelige rutine? Det kan gøres med en militærmiddag.

Klæd jer ud som militæret

Der menes selvfølgelig ikke en militærmiddag, hvor det udelukkende er militærfolk, der er inviteret. Det ville jo kræve, at alle i hele vennegruppen har være involveret i militæret. Der menes en militærmiddag, hvor I alle klæder jer ud som militæret og spiser som militæret. Du kan tilgå en guide omkring militærudklædning via følgende link: https://kostumeguiden.dk/militaer. Hvis du egentlig ikke forestiller dig at afholde en militærfest, kan du få en guide til andre temaer med kostumer på kostumeguiden.dk. Enten kan I alle dukke op i tilfældige, selvvalgte militærkostumer, eller I kan aftale, hvem der skal bære hvilket kostume. Hvis I aftaler det, vil I lettere kunne lege selskabslege senere på aftenen. For eksempel vil I kunne leve jer ind i hver jeres rolle og lave sjov ud af det.

Spis som militæret

Mange vil nok blive nervøse, hvis de hører, at de skal spise som militæret. Det er nemlig ikke altid en positiv forestilling, man har sig af maden i militæret. Dog er militæret også frie til at tage i byen og spise pizza. De kan desuden spise på et soldaterhjem, hvor der serveres grillmad, salater og pastaretter. Det kan du altså sagtens kokkerere, samtidig med at du holder dig inden for aftenens tema. Hvis dine venner skulle være skeptiske over for idéen, kan du sælge den ved at sige, det er for at prøve noget nyt. I kan altid gå tilbage til den gamle rutine igen.