Horsens er Danmarks 8 største by, og har et stort udvalg af spændende oplevelser og seværdigheder, som bestemt er et besøg værd. Om man er til kultur, historie eller natur, så er der noget for alle, både i byen og i området omkring.

Kultur og historie i flot sammenspil

Er du typen der elsker at få en historisk oplevelse, er Danmarks Industrimuseum bestemt et besøg værd. Her kan du få historien om hvordan Danmark blev moderniseret, og ændret for altid. Er du mere til et museum med kunsten i fokus, er Horsens Kunstmuseum du skal besøge. Her kan du opleve både danske og internationale udstillinger, som kan underholde folk i alle aldersgrupper. Der er også løbende aktiviteter på kalenderen, som også at være at tage forbi for at opleve.

Vil du have en alsidig oplevelse, er Fængslet helt bestemt et sted som skal besøges. Det gamle statsfængsel er i dag et museum, som tilbyder både en rundvisning og overnatning. Derudover kan du opleve nogle af de bedste koncerter i landet i Fængslet, hvor navne som Foo Fighters, Thomas Helmig og Volbeat har fyret den af.

Efter du har været på tur i Horsens omegn, kan du tage et smut forbi Posthuset i byens centrum, hvor du kan opleve autentisk street food fra forskellige steder i verden.