Når man skal give gaver, er det nogle gange lidt svært. Måske man kan have svært ved at finde ud af, hvad den anden person egentligt ønsker sig eller har brug for. Man kan være bange for, at den gave, som man giver, er for kedelig.

Der er jo ikke nogen der ønsker at give en gave, som alligevel bare skal returneres. Prøv derfor så godt du kan at finde ud af, hvad personen du giver en gave til ønsker sig. Måske du skal tænke lidt ud af boksen til denne gave?

Overvej, hvad han eller hun ikke har prøvet før

Når du skal give en lidt anderledes gave, handler det egentligt bare om at tænke udenfor boksen. Du skal altså finde en gave, som man ikke forventer at få. Måske det kunne være en oplevelsesgave. altså et gavekort eller lignende, som giver dem mulighed for at opleve et eller andet.

Overvej, hvad personen højst sandsynligt ikke har prøvet. Måske du kunne købe et gavekort, som gav adgang til en flyvetur i helikopter? Det kunne også være en køretur i en fed sportsvogn – det er kun fantasien der sætter grænser her. Prøv at overvej hvad personen aldrig har prøvet, og hvad de kunne tænke sig at prøve.

Giv en hjemmelavet middag i gave

Hvis du ikke helt kan finde en god gave, kan du i sidste ende blive lidt stresset. Her kan det være en gode ide at vælge en ”nem” gave. Det betyder ikke, at den er dårlig – bare at den gør det hele lidt nemmere for dig.

Du kan eventuelt lave et ”gavekort” til en middag tilberedt af dig. På den måde giver du en fin og uventet gave, men får samtidig også mulighed for at nyde gaven, sammen med den person, som modtager den.