Food festival

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

Nordens største madbegivenhed er lige på trapperne. Food Festival. Herlighederne finder sted på Tangkrogen i Aarhus i begyndelsen af september. Men hvad er det fantastiske ved en Food Festival?

Det spiller ingen rolle, om du er en kæmpe madentusiast eller blot sætter pris på at forkæle dine smagsløg med pragtfuld mad. Alle er velkomne, når festivalen samler både store og små til det store arrangement.

For den madinteresserede er festivalen en vigtig begivenhed. Det vil være en skam, hvis du går glip af disse dage fyldt med mad, sanseoplevelser og udforskning af gastronomien. Derfor kommer der her nogle råd til, hvordan du får det bedste ud af årets Food Festival

Tag afsted med dine venner, familiemedlemmer eller kollegaer

Det er altid dejligt at have nogle mennesker, som du kan dele dine minder med. Det samme gælder ved Food Festival. Tag dine nære og kære under armen og tag sammen på en rejse i en verden af mad.

Først og fremmest er det hyggeligt at nyde dagene i samvær med andre. Dernæst er det også yderst praktisk. Selvom Aarhus også går under navnet Smilets By, kan det vække sure miner at betale for transporten dertil, hvis du kommer langvejs fra.

Hvis I tager afsted i en gruppe, kan I splejse transporten mellem jer ved at bestille en minibus med chauffør. Den billige og enkle transport sørger for, at I har flere penge at bruge på den lækre og indbydende mad på festivalpladsen.

Vær en del af alle dagene under festivalen

Food Festival strækker sig over weekenden den 4.-6. september i 2020. Der er ingen tvivl om, at du efter den første dag vil være så begejstret over festivalen, at du med glæde vil være til stede under alle festivaldagene.

I det tilfælde vil det endnu engang være en fordel, hvis du tager afsted i en gruppe. Overnatningsmuligheder kan I finde på diverse hjemmesider, hvor I kan leje et værelse, en lejlighed eller en mindre villa for en bestemt periode.

Prisen tager som regel ikke højde for, hvor mange der skal være en del af lejemålet. Derfor vil det være billigst for jer, hvis I finder et sted sammen. Derved kan I dele prisen på lejeopholdet mellem jer.

Hoteller er ofte væsentlig dyrere end at leje privathjem på den her måde. Det kræver dog, at du er ude i god tid, da mange andre madglade mennesker højst sandsynligt har fået samme idé.

Skal din virksomhed være en del af Food Festival?

Festivalen er ikke kun for privatpersoner med en stor kærlighed for madkunsten. Uden aktører ville festivalen ikke kunne finde sted. Derfor er der mulighed for, at din virksomhed kan være en del af den store festival.

Derudover er det hyggelige arrangement en perfekt mulighed for, at du kan samle kollegaer, samarbejdspartnere eller kunder til en ud-af-huset-begivenhed.

Selvom maden er i højsædet, er det sociale en stor del af festivalen. Få fat i en gruppe af både store og små, unge og gamle. Udforsk det store univers af mad sammen med dem, som du holder af.