Er du også træt af de samme fødevarer igen og igen? Er du klar til at få udvidet din smagspalette og prøve noget nyt? Så er du landet det rigtige sted. Vi har nemlig fundet et lækkert udvalg af delikatesser fra hele verden, som du med sikkerhed vil elske. De kan inddrages i din almindelige kost som så mange ingredienser, du nok allerede bruger, men de giver det der ekstra, som du uden tvivl savner. Læs med her og find ud af, hvilke delikatesser, du går glip af!

Ost med smag

Vi spiser meget ost, men vi vælger generelt oste uden den store smag. Det er normalt skiveosten eller pizzaosten, vi kender smagen fra – der findes dog oste, som giver meget mere smag og som nemt og hurtigt kan pifte en simpel ostemad eller en lækker ostebaseret ret op. Det er blandt andet oste som en æblerøget cheddar, cheddar med portvin eller gouda med enten chili, grøn pesto eller valnød – se, det er en ostemad, der vil noget.

Iberico grisekød

Iberico grisen stammer fra det sydlige Spanien og Portugal og er kendt som værende en af verdens bedste produktionssvin til forædlet kød, især skinker. Det er kød, som du ikke lige finder på den ugelige shoppetur i Netto – men det er helt sikkert en smagsoplevelse, som du ikke vil gå glip af. Kødet har nemlig en lækker karakteristisk nøddeagtig smag, som man kun kan elske!

Gourmet kakao

Nesquik er lækker, men den kan slet ikke sammenlignes med Hot Chocolate fra Whittard of Chelsea eller Drinking Chocolade fra Barú. Her får du ikke bare en lækker kakao til de kolde dage – du får en smagsoplevelse ud over det sædvanlige. Vælg mellem klassisk kakao, rocky road, saltet karamel eller hvid chokolade – bedre bliver det ikke!

Chokolade-lakrids

Chokolade-lakrids er blevet meget populært herhjemme – og de fleste finere producenter af chokolade er begyndt at lave denne lidt uortodokse kombination i deres snacks. Lakrids er lækkert, og chokolade er lækkert, men chokolade-lakrids er en helt unik, lækker smag, som måske ikke er for de fleste, men som helt sikkert kan noget ren smagsmæssigt. Det er en snack, som ikke kan sammenlignes!

Snor og Snor har et stort udvalg af delikatesser fra hele verden – her finder du både oste med smag, Iberico grisekød, gourmet kakao, chokolade-lakrids og meget, meget mere!