Har du hørt om Winefamly? Det er en hjemmeside, der udelukkende handler om lækre vine af god kvalitet. Her kan du finde vin der er langt bedre end de få du kan finde i supermarkedet. Der er gode tilbud og forskellige pakker, så du er sikret et køb, som kan betale sig. 

 

Ikke den helt almindelige vinhandler  

Hos Winefamily kan du finde lige præcis den vin, som passer til den specielle aften, eller den specifikke ret som du har lyst til at lave. Du kan f.eks. lave en test, der viser hvilken vin du skal vælge, alt efter hvilken chokolade du bedst kan lide. Derudover kan du også vælge hvilken ingredienser der skal bruges i madlavningen, og så vil der blive foreslået den vin, som passer bedst til! Det er både sjovt og utroligt smart, og du får gratis vejledning indenfor smage. 

Du kan både være gratis medlem eller købe et abonnement, så du får endnu flere fordele. Noget som kunderne især er glade for, er de billige priser på mange vine, samt den personlige betjening, der gør at vinen passer perfekt til maden. Derudover har de den billigste vin i Danmark per flaske!

Let og overskueligt at bestille

På Winefamily kan du finde forskellige kategorier, så du nemt kan spore dig ind på det du søger. Du kan finde samlede vinpakker, hvor du får flere vine til en god pris. Derudover kan du også finde de mest købte vine, dem der indeholder bobler, og du kan endda også købe lækre snacks og tilbehør samt øl og spiritus af mange, spændende mærker. 

Mangler du ingredienser til aftensmaden af høj kvalitet? Du kan altså også finde lækre bud på spise som for eksempel oliven, svampe, pesto og meget mere. Ikke nok med det er der også opskrifter til dig, der har brug for inspiration til madlavningen. Her finder du retter, hvor et glas vin passer perfekt til.  

Der er hurtig levering, og det er nemt at tilføje til kurven og få pakken sendt afsted. I stedet for at gå ned i butikken og forsøge at læse etiketten, så lad Winefamily guide dig til den perfekte flaske. 

Vin er din ven 

Nu er det blot at lave din første bestilling på Winefamily, og så vil du snart have svært ved at undvære det. Køb en ekstra nedsat pakke af sensommervine, eller slå dig løs i et hav af andre gode tilbud.