Elsker du at lave mad, så kender du nok til vigtigheden af et velorganiseret køkken. Det giver dig mere tid til at teste nye opskrifter, når du ikke skal bruge tid på at lede efter tingene. Det kan imidlertid være lidt af en udfordring at holde orden i køkkenet. Derfor får du her 3 gode tips til, hvordan du holder dit køkken organiseret.

Smart opbevaring af dine kolonialvarer

Synes du også, at det er svært at finde en smart måde at opbevare kolonialvarer i køkkenet på? Så kan du ved hjælp af plastikbøtter eller glaskrukker opbevare og organisere alt lige fra havregryn og mel til pasta og krydderier – tilmed på smart og stilren vis. Har du brug for ekstra godt overblik, så kan du benytte en dymo maskine til at printe labels ud til alle beholderne, så du let kan finde lige netop det, du leder efter.

Gør det til en vane at rydde op

Vil du gerne holde køkkenet rent og rydeligt, så gør det til en vane at rydde op efter dig selv, hver gang du har brugt tid i køkkenet. På den måde vil du altid blive mødt af et rent køkken, når det igen er tid til at eksperimentere med nye opskrifter.

Er I flere, der benytter køkkenet, så skal der en fælles indsats til for at holde rummet velorganiseret. Sørg derfor for at alle rydder op efter sig selv.

Sortér dit køkkenudstyr

Er det længe siden, du sidst har ryddet ud i dit køkken? Så få sorteret ud i alt det, du ikke længere bruger eller har behov for. Det gør det langt nemmere for dig at holde køkkenet velorganiseret, når du kun har det udstyr, du har brug for. Desuden får du langt mere plads til at holde køkkenet velorganiseret, når unødvendigt køkkenudstyr ikke længere optager al pladsen.