Dette indhold er sponsoreret.

Skal du i gang med at indrette dit værelse, så læs med her. Her får du nemlig gode råd til, hvad der er uundværligt på ethvert pigeværelse.

Få ekstra plads til tøj og accessories

Som så mange andre piger har du sikkert masser af tøj. Måske har du endda for meget til, at det kan være i dit klædeskab. Her er kommoder en life-safer. En kommode er nemlig helt uundværlig, når det kommer til at opbevare dine ting. Det smarte ved en kommode er, at du har skuffer, hvor du kan sortere dine ting. Du kan eksempelvis have en skuffe med makeup, en skuffe med accessories til håret, en skuffe med vigtige ting, såsom en dagbog. Ja, du kan opbevare lige det, du gerne vil, og så er det altid nemt at finde det, som du leder efter.

Måske synes du, at en kommode lyder som noget, der står hos dine bedsteforældre, men det er det ikke. Faktisk kan du få super cool og smarte kommoder, der passer perfekt ind på ethvert teenageværelse. Du kan så at sige kombinere et lækkert design med noget praktisk.

Hvis du nu tænker, at du gerne vil have en ny kommode til dit værelse, kan du vælge kommoder i alle afskygninger. Du kan både vælge høje og lave kommoder, kommoder med skuffer, låger eller begge dele og kommoder med mange forskellige designudtryk. Så du kan helt sikkert finde den kommode, der er et must-have til dit nye værelse.

Giv dit værelse personlighed med spejle

Måske synes du, at dit værelse er alt for lille. Selvom rådet ikke kan give dig flere kvadratmeter på dit værelse, kan det få værelset til at virke større. Ved at hænge spejle op på væggen, kommer dit værelse til at virke større. Det skyldes, at spejlene giver en fornemmelse af, at rummet er meget større, end det egentlig er.

Spejle er også en smart accessory til dit værelse, der giver masser af muligheder for at lege med forskellige former og være kreativ. Du kan eksempelvis lave den ultimative makeup-væg ved at hænge nogle spejle op i forskellige former. Det giver et cool udtryk til dit rum, og det er helt sikkert noget, som ikke mange af dine veninder har.

Du kan få mange forskellige slags spejle, både i forskellige farver og former. Nogle af de former, som du kan få er: runde, ovale, firkantede, rektangulære, asymmetriske og meget andet. Så der er masser af forskellige former, som du kan lege med.