Kender du det, når et håndklæde eller en badekåbe virker stiv og ubehagelig i stoffet efter to gange i vaskemaskinen? Det er ikke særligt rart, og det gør ikke oplevelsen med et lækkert bad særlig god. Heldigvis findes der mange forskellige badekåber i rigtig god kvalitet, som kan give en helt anden oplevelse og være med til at sørge for, at du får lyst til at tage den på efter hvert eneste bad.

https://vinterbaderen.dk/collections/badekaber kan du se et bredt udvalg af badekåber og -ponchoer, du kan bruge, hvis du for eksempel ynder at vinterbade. Vinterbadning er blevet et enormt udbredt fænomen gennem de seneste år, og ud over at være enormt sundt og forfriskende, er mange vinterbadere typisk også en del af et fællesskab, hvor man hopper i vandet sammen. Det kræver bare, at man har tingene i orden, så man kan holde varmen før og efter, man dypper sig.

Nordisk minimalisme

En badekåbe behøver ikke nødvendigvis at være spraglet i alverdens farver og mønstre. Ved Vinterbaderen er alle kåberne i afdæmpede farver, ligesom selve designet er simpelt. Der er lommer i flere af kåberne, og enkelte har endda en inderlomme. Hvis du sidder og hygger lidt med andre vinterbadere, efter du har været i vandet, er det meget rart at kunne have bilnøglerne eller mobilen i nærheden, og der er det altså skønt med en god lomme.

Alle badekåberne er fremstillet i bæredygtige materialer, så du kan have god samvittighed, når du sidder i den. Desuden forhandles der flere forskellige badehåndklæder, der matcher i farve og materiale. Det kan være noget af det, der lige giver det sidste, ekstra pift til oplevelsen. Husk på, at badekåben og håndklæderne også kan bruges til mange andre ting end lige vinterbadning. Der er intet galt i at have det på til en dag i spa eller bare hjemme på badeværelset.