Det er en kunst at kunne lave god mad i et storkøkken. Der er nemlig rigtig mange parametre, som man skal tage højde for. For det første, så skal det være effektivt og hurtigt, da der sjældent er meget tid til at lave maden. Derudover så skal det være praktisk, for det er helt umuligt at lave god mad i et køkken, der ikke er praktisk anlagt. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du optimere dit storkøkken, så du kan lave den bedste mad, med de bedste vilkår, så læs med her. Vi har nemlig lavet en guide med de tre ting, som du skal have, for at optimere dit storkøkken. 

Stikvogn

Der er altid rigtig meget mad, der skal laves. Det betyder, at det nogle gange kan være svært at vide, hvor man skal opbevare alt det mad, hvis man ikke står og skal bruge det lige nu. Ofte er det pladsmangel, der er en af de helt store problemer i et storkøkken. Det er nemlig i de færreste køkkener, at der er så meget bordplads, at man kan stille alle sine bakker på dem. Heldigvis er der lavet en løsning på netop dette problem, i form af en stikvogn til gastrobakker. Så hvis du ikke allerede har en indstiksvogn, så er det helt klart på tide at investere i sådan en. Det vil nemlig spare dig for mange pladsproblemer. 

Industriovn

En ting, udover et indstiksvogn, der er helt uundværlig i et storkøkken, hvis man skal lave mad til mange, er en industriovn. Der er nemlig ofte rigtig meget mad, der skal laves på samme tid, og derfor er det vigtigt, at man har en stor nok ovn, til at kunne lav alt maden på samme tid. Her kan en industrivogn være til stor gavn, da den netop giver en muligheden for at lave rigtig meget mad på en gang, så man ikke skal stå og vente. Så hvis du ikke allerede har været ude og investerer i en industriovn, så er det vist på tide, at du gør det nu.

Industriopvasker

Alle, der har været i et storkøkken eller bare har været med til at lave meget mad på en gang, ved, at når der laves meget mad, så laves der også meget opvask. Man kan hurtig ende med et helt bjerg af opvask, hvis man ikke har nogen god løsning til opvasken. Her kan en industriopvasker gøre underværker, da den kan vaske meget mere op på en gang.