Køkkenudstyr

[Denne artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til]

Køkkenet er den nye legeplads. Både for voksne og for børn. Og tv-programmer som Den store Bagedyst, Sukkertoppen og Masterchef puster til danskernes lyst til at lege i køkkenet, når der blandt tv-verdenens amatørkokke og -bagere kreeres udsøgte retter og desserter.

Drømmer du om at blive bedre i et køkken? Og med at introducere flere køkkenmaskiner for familien? Men har du ikke helt styr på, hvilke køkkenmaskiner, der kunne være spændende at erhverve sig? Så læs med i denne artikel, hvor vi har samlet en lang række spændende køkkenmaskiner, der vil gøres jeres madlavning til en leg.

En køkkenmaskine er uundværlig

Drømmer du om at lave lækkert brød? Bagt med din helt egen surdej som base? Så kan det være en rigtig god idé at investere i en køkkenmaskine. Den kan nemlig lette dit arbejde i betragtelig grad. Samtidig kan du lave en dej, der er langt mere blød og smidig, end hvis du selv skulle ælte den i hånden. Det betyder i sidste ende et brød, der er saftigt og lækkert, når det er færdigbagt.

De fleste køkkenmaskiner er vanvittig alsidige, så du kan skifte tilbehøret ud. Det betyder med andre ord, at du på nogle modeller kan bruge den som eksempelvis blender eller til at hakke kød. Du får derved mange funktioner i én og samme maskine.

En sous vide-maskine

Hvis du gerne vil imponere dine gæster med kød, der er tilberedt til perfektion, så er en sous vide lige noget for dig. Men en sous vide er det nemlig farvel til triste og gennemstegte bøffer. Og du vil umuligt kunne brænde dit kød på.

En sous vide fungerer ved, at du vakuumpakker dit kød og lægger det i vandbad i sous vide-maskinen, hvor det langsomt bliver tilberedt over flere timer. Du skal blot give den en hurtig tur på panden, når det er færdigt, så du kan få en lækker stegeskorpe på dit kød. Det er aldrig været lettere at lave lækkert mad.

Vælg køkkenudstyr, der gør livet lettere for dig

Nogle gange kan det være en rigtig god idé at hoppe over, hvor gærdet er lavest. Og det kan man gøre helt uden at skamme sig, når det drejer sig om køkkenudstyr. Der findes nemlig rigtig meget køkkenudstyr på markedet, som er designet til at gøre livet lettere for dig og lette presset i hverdagen. Og sådanne maskiner kan være rigtig gode investeringer, når hverdagen skal hænge sammen.

Vælg eksempelvis en trykkoger eller riskoger, når aftensmaden skal på bordet. Du skal blot putte ingredienserne i, og så klarer maskinerne resten. Du kan endda gøre det, inden du kører hjemmefra om morgenen og indstille tiden til et bestemt tidspunkt. På den måde står maden klar og venter på dig, til du kommer hjem, og hele familien kan sætte sig direkte til bordet. Så slipper du også for de værste udbrud, der kan risikere at opstå, når ulvetimen nærmer sig.

Ønsker du at udvide vognparken af køkkenudstyr med en riskoger, sous vide, køkkenmaskine eller andet køkkenudstyr, så læs mere her, hvor du finder en lang række guides og test af det bedst udstyr til køkkenet og hjemmet.