Der er godt nyt til de nordjyske virksomheder, der er på udkig efter en ny frokostordning. Able er nemlig klar til at levere frokost til de aalborgensiske virksomheder, der skal bruge et sund og nærende måltid til frokost. I denne artikel har vi fokus på Able, der er en cateringvirksomhed udover det sædvanlige. Her har man nemlig fokus på at levere en sund og velsmagende frokost, der laves med en bæredygtig tilgang. Over 600+ danske virksomheder har allerede tilmeldt sig frokostordningen fra Able, og nu håber skaberne bag virksomheden, at der er flere nordjyske virksomheder, der vil være med på den bæredygtige frokost bølge. For det er grundlæggende en filosofi om forandring i cateringbranchen, som driver virksomheden fremad. Ifølge virksomheden har alle, hvad enten det er private eller virksomheder, muligheden for at skabe forandringer og sætte et positivt aftryk på verden. Få catering i Aalborg her og læs mere om Ables tilgang til frokostordning og den måde virksomheden laver mad på. 

Leverer til alle typer virksomheder

Alle virksomheder er velkommen hos Able. Hvad enten det er små familieejede foretagender, mellemstore virksomheder eller store konglomerater, er Able klar til at levere lækker frokost. Det er et lækkert tilbud til alle, der ikke gider at smøre madpakken om aftenen før, men foretrækker friske råvarer og særdeles lækre frokostretter. For Able.dk er nemlig garant for et super veltilberedt måltid mad, hvor der bruges bæredygtige og højkvalitets råvarer i samtlige frokostretter, der serveres til kunderne. Uanset om man er veganer, eller elsker at spise kød kan frokostordningen tilpasses hver enkelt medarbejder i virksomheden. Så uanset om man er 11 eller 100 ansatte, så kan Able være med til at levere en sund og nærende frokost til alle medarbejdere, der sikrer at dagens frokost er et højdepunkt og et samtalepunkt blandt kollegaerne. 

En mission om forandring

Som nævnt indledningsvis, så er Able bygget på den grundlæggende indstilling, at alle er i stand til at skabe en mærkbar forandring i verden. Selv samme filosofi er DNA’et i Ables tilgang til at drive cateringvirksomhed. Able har nemlig et stort fokus på bæredygtigt, social ansvarlighed og madspild. Det kan man tydeligt se i de retter, der kommer ud af virksomhedens køkkener som både er kreeret med øje for velsmag, kvalitet og bæredygtighed. Ydermere har virksomheden og udviklet en app til madspild, der er blevet lanceret til at hjælpe virksomheden med at reducere deres madspild. Her kan medarbejder til- og framelde sig, se dagens menu, og benytte en lang række andre funktioner i app’en, der bekæmper spild af mad.

Produktivitet og sund mad går hånd i hånd

Der  kan også være særdeles mange fordele ved at få leveret frokosten fra Able. Det er nemlig sikkert og vidst, at medarbejderes energiniveau og produktivitet i høj grad påvirkes af det de spiser i løbet af arbejdsdagen. Et sund og næringsrigt måltid øger produktiviteten i medarbejderstaben, mens usunde måltider har den modsatte effekt. Ved at vælge Able som leverandør af frokost kan man altså booste medarbejdernes energiniveau med en sund frokost.