Der er ingen tvivl om, at maden er aftenens højdepunkt, hvis vi er til et socialt arrangement. Det kan dog være en smule stressende at være den, der står for at lave maden til en sådan aften. Selvom det er sjovt at finde på en menu og hyggeligt at gå og forberede mad hele dagen op til, at gæsterne kommer, så er du som vært ikke en del af selskabet på samme måde, fordi du konstant render frem og tilbage fra køkkenet for at gøre den næste ret klar. Derfor vil vi i denne guide hjælpe dig med, hvordan du finder frem til de bedste mad ud af huset muligheder, så du kan slappe af og deltage i alle samtaler over bordet til dit næste middagsselskab.

 

Bestem anledningen

Vigtigt af alt er det, at du først beslutter dig for, hvad anledningen for dit middagsselskab er, for der findes mad ud af huset til alle slags festlige anledninger. Hvis du er vært for årets nytårsfest, skal du selvfølgelig på udkig efter en nytårsmenu ud af huset, eller hvis du skal afholde den årlige julefrokost for vennerne, skal du naturligvis lede efter cateringfirmaer, der laver en god julemenu. Uanset om du skal holde en stor fest i form af bryllup, konfirmation eller barnedåb eller en mindre fest i form af fødselsdag, privat middagsselskab eller juleaften for familien, så vil der være et cateringfirma, der leverer en menu til netop din anledning.

 

Beslut dig for menuen

Når du har besluttet dig for, hvad anledningen til dit middagsselskab er, så bør du overveje, hvilken slags mad du forventer i menuen af cateringfirmaet. Det gør det nemlig meget nemmere at vælge mellem de mange muligheder, når du har besluttet dig for, hvilken stil du går efter. Går du eksempelvis efter kvantitet frem for kvalitet, hvor du får meget mad for pengene, og hvor det ikke behøver at være fancy? Eller er du på udkig efter en gourmetmenu, hvor du får mindre retter, der serveres i en smuk anretning og laves med dyre råvarer? Det er overvejelser som disse, du bør gøre dig, før du vælger dit cateringfirma.

 

Sammenlign firmaer

Når du kender anledningen og ved, hvilken type mad der skal indgå i menuen, bør du sammenligne forskellige cateringfirmaer, så du får det bedste til prisen. Her kan det være en god idé at læse anmeldelser af de enkelte firmaer, så du får en fornemmelse af, om tidligere kunder har været tilfredse. Der findes også adskillige hjemmesider, der hjælper danskere med at finde frem til det bedste mad ud af huset. På disse hjemmesider samles en masse forskellige cateringfirmaer, hvori du hurtigt kan søge blandt alle mulighederne og sammenligne menuer og priser. Det gør den endelige beslutning om valget af cateringfirma en del nemmere og langt mere overskueligt, således du kan være klar til dit næste middagsselskab.