I ethvert moderne storkøkken finder du et professionelt industrifryseskab. Men du skal tværtimod være restaurantejer for at få fingrene i ét. Det er nemlig muligt at anskaffe sig et professionelt industrifryseskab til hjemmet, så du kan få glæde af dets mange funktioner. Med et industrifryseskab følger nemlig mange fordele, hvis man sammenligner med en almindeligt fryser, som er fast inventar hos de fleste danske køkkener. Men er du superdedikeret i et køkken, og kan du ikke få nok af gadgets, så bør du overveje et professionelt industrifryseskab i næste omgang. Læs hvorfor:

Mere energivenligt

Har du set Masterchef eller DR’s Den store bagedyst? Som den skarpe seer har du nok bemærket, at deltagerne ofte benytter sig af en lynfryser. Også på restauranter, hvor der laves mad i størstedelen af døgnets timer, bliver fryseskabet åbnet og lukket langt hyppigere end i privaten. 

Med et professionelt industrifryseskab kan du nemlig åbne og lukke lågen lige så tosset som du vil, uden at temperaturen inde i fryseskabet forandres. Et industrifryseskab er væsentlig bedre til at fordele forbruget af den tilførte strøm. Det vil sige, at det er bedre til at bibeholde en konstant temperatur, selvom du fylder fryseren med madvarer med højere temperatur. 

Derimod vil temperaturen i en almindelig fryser svinge alt efter, hvor meget du åbner og lukker lågen. En almindelig fryser bruger altså mere energi på at opretholde den indstillede temperatur, og pumper strøm lige så snart, der sker en svingning i temperaturen. 

Dermed sagt er der penge at spare på strømregningen, hvis du vælger et industrifryseskab frem for en almindelig fryser. På samme tid er den professionelle fryser mere energivenlig, idet den er bedre til at udnytte den tilførte energi bedst muligt. Det et ideelt for dig, der gerne vil værne om miljøet of undgå den helt store strømsluger.

Større opbevaringsplads

Er I en stor familie eller mange i husstanden derhjemme, kæmper I garanteret med opbevaringspladsen i fryseren efter store indkøb, eller når I vil fryse madrester ned. Det kan også være svært at organisere eller finde noget i en propfyldt kummefryser eller i en lille fryser, der er integreret som en del af et køleskab – som mange danskere har. Med et industrifryseskab kan du få alt den opbevaringsplads, du efterspørger. Professionelle industrifryseskab kommer nemlig i alle størrelser og kan imødekomme dit behov for mere opbevaringsplads.