De fleste danskere kender helt klassiske de gule gasflasker, og mange kender måske endda også de nyere letvægtsflasker. Vi danskere er nemlig rigtig glade for at bruge gas, når der eksempelvis skal grilles eller når campingvognen skal opvarmes. Det er nemt og bekvemt, og i en tid med evigt stigende elpriser kan det også være en økonomisk forsvarlig beslutning. Men gas kan faktisk bruges til meget mere end bare at varme en campingvogn og et par grillpølser, så her kommer et par tips til, hvad du også kan bruge de velkendte gasflasker til. 

Få opvarmet dit værksted eller dit festtelt

Nogle gange er det rigtig rart at komme lidt ud af huset, og uanset om det er for at komme lidt ud i værkstedet, eller om du holder en stor fest, med så mange mennesker, at de ikke kan være i dit hjem, så er det vigtigt, at man ikke fryser. Det kan både være dyrt og meget besværligt at skulle trække el ud i et værksted eller i et festtelt, og derfor er gas både den nemmeste og den billigste løsning, hvis du enten skal holde fest – eller bare have lidt tid for dig selv i værkstedet. 

Brug terrassen hele året med en terrassevarmer

Som vi lige netop har været inde på, så kan hjemmet godt nogle gange blive for småt, når der er gæster på besøg. Derfor er vi danskere heller ikke blege for at rykke os ud på terrassen om sommeren, men når det bliver koldt om vinteren, så rykker vi indenfor igen. En tid med smitte i blandt os kan det faktisk være en rigtig god idé fortsat at sidde ude, men det er naturligvis nemmere sagt end gjort, hvis der er minusgrader. Her er en gasdrevet terrassevarmer en optimal løsning. Du slipper for kabler og andet elektricitet udenfor, og med en terrassevarmer kan du bruge din terrasse hele året, frem for at den kun bruges i sommermånederne. 

Gasbrænder giver ukrudtsfri have

Det er ikke sikkert, at der skal fjernes særligt meget ukrudt på denne side af nytår, men når vi kommer til foråret skulle det da være et mirakel, hvis ikke ukrudtet begyndte at pippe frem i indkørslen. I stedet for at bruge sprøjtegift, som vores kære jord ikke har godt af, så kan en ukrudtsbrænder give dig en flot og lækker have og indkørsel, hvor du hverken skal tænke på ukrudt eller have dårlig samvittighed over at have brugt giftig sprøjtemidler.