Studentertiden er fantastisk. Her forlader de unge skolen, får huen på og har så ellers verden for deres fødder. Det kræver derfor en ordentlig fest og fejring, når de endelig er færdige. Står du selv med en studenterfest i fremtiden, ved du garanteret, at der er mange ting, som skal planlægges. Én af dem er, hvad menuen skal bestå af. Her kan du med fordel vælge en helstegt pattegris, som plejer at falde i de flestes smag. Udover at få inspiration til hovedmenuen, kan du også få en idé til natmad, hvis dette skulle være relevant.

Helstegt pattegris til Jylland og Fyn

Er du og din student eller studine bosat på enten Jylland eller Fyn, er det nemlig en smal sag at få leveret en helstegt pattegris gennem byenspattegris.dk. De leverer både færdigstegte pattegrise, hvor I blot skal opvarme dem, eller i en samlet pakke, hvor I også får leveret en grill, og der kommer en kok. Ved sidstnævnte, har I og gæsterne god mulighed for at følge hele processen, når grisen tilberedes. I kommer til at kunne dufte helstegt pattegris hele dagen, hvoraf I virkelig kan samle appetit.

Til en gris følger der tilbehør

Til en helstegt pattegris hører der selvfølgelig også tilbehør til. Dette kan I selv vælge at lave, eller I kan købe det med, når I bestiller helstegt pattegris. I kan her vælge mellem diverse salater, kartofler og pastaer, som I mener, vil være lækre til studenterfesten.

Top aftenen med lækker natmad

Satser I på, at festen kommer til at være lang, hvilket studenterfester oftest bliver, kan I med fordel også overveje, hvorvidt I skal have natmad. Når I bestiller helstegt pattegris gennem byenspattegris.dk, har I ligeledes mulighed for at bestille en pølsevogn med. På den måde får I nem og lækker natmad, uden I selv skal løfte en finger, eller kontakte flere selskaber.