I restaurationsbranchen er det vigtigt altid at være med på den nyeste mode. Man skal være opdateret på kundernes behov samt have nogle funktionelle systemer i sit industrikøkken. Der opfindes hele tiden nye og smartere måder at drive restaurant på, og mange ting gøres langsomt mere elektroniske og automatiserede. I takt med, at tingene flyttes fra det manuelle til det automatiske, kan det også blive uoverskueligt at styre og kontrollere de forskellige maskiner. Dette problem kan dog afhjælpes ved hjælp af styretavler. Men en styretavle kan du samle alle dine installationer på et samlet “bræt”, og du har dermed et mere overskueligt system, som kan gøre det nemmere at danne et overblik. 

Få styr på ventilationen med styretavler 

Et vigtigt element i dit industrikøkken er dit ventilationssystem. Det skaber et bedre indeklima og er dermed også medvirkende til et bedre fysisk arbejdsmiljø. Styretavler kan hjælpe dig til at have et nemt og overskueligt system til at styre ventilationen. Du kan få hjælp og vejledning til montering og produktion af styretavler gennem fagfolk inden for branchen. Det kan være en klar fordel for dig at vælge et firma, som både producerer og monterer styretavler, da dette kan gøre processen nemmere for alle parter. Tjek Sydkystens Automatik CVR ud, så du kan få hjælp til både produktion og montering af dine styretavler. 

Hvorfor vælge styretavler?

Sydkystens Automatik er specialiserede i at producere og montere styretavler. Du vil få gode råd og vejledning fra start til slut, og du garanteres den bedste løsning for dine behov. Styretavler fra Sydkystens Automatik er simple og brugervenlige, og du får en grundig gennemgang og vejledning efter monteringen, så du trygt og nemt kan bruge din nye styretavle. Der tilbydes både eftersyn og udføres serviceopgaver på deres styretavler også. Styretavler gør det nemt og simpelt at holde styr på større maskininstallationer såvel som mindre ventilationssystemer og installationer. 

Hvordan gør jeg? 

Hos Sydkystens Automatik kan du få en god samtale og vejledning omkring styretavler, og så kan du få et uforpligtende tilbud. Er du fortsat interesseret og tilfreds med dit tilbud, sættes processen i gang. Ordren placeres, og produktionen starter. Herefter sendes ordren mod dig, og Sydkystens Automatik kommer og monterer din nye styretavle. Efter installationen og monteringen får du en grundig gennemgang af dit nye system og din nye styretavle, og det hele er klar til brug. Skulle der være spørgsmål eller usikkerheder, kan du altid kontakte Sydkystens Automatik og få hjælp, råd og vejledning, så du med ro i maven kan bruge din nye styretavle i dit industrikøkken.