Brug julen med dem, du holder af (og/eller dine kolleger). Brug ikke højtiderne foran kogende kedler eller med et piskeris i hånden. Du slipper for at skulle afsætte en hel dags arbejde til at lave julefrokost ved blot at bestille mad lige til døren. I dag har du valg, hvad angår julefrokost.

Udover at du kan vælge mellem prisklasser og at kunne købe mad som tallerkenretter eller buffet, kan du også bestemme, om du vil have vegetarisk, veganer- eller kødmenu. Er du til sinds at hellige julen til at hygge over spisebordet, så bestil mad i anledning af din frokost.

Overvej en kødfri julefrokost

Er din fantasi sluppet op, når det gælder at sætte den perfekte julemenu sammen, står du med endnu en god grund til at outsource opgaven at lave mad til julefrokosten. Ved at række ud til professionelle restauratører kan du få kreative menuer med fx carpaccio af rødbede og julemedister lavet på kartofler og svampe til veganere. Frikadeller af kikærter og speltotto med ristede kastanjer til vegetarer er et andet eksempel på retter fra den kødfrie julefrokost.

Udsøgte kødretter venter derude

Kødspisere skal dog ikke snydes, for menuer med mørbrad i champignoncreme, fiskefileter paneret i pankomel fra det japanske køkken og lakridsgravad laks er også smagsoplevelser, der venter ude i horisonten, når først du begynder at tjekke tilbud på julefrokost med levering.

Lækre desserter følger med

Desserter er der selvfølgelig også styr på, hvor de så godt som altid følger med, når du køber en menu. Risalamande og panna cotta er to typiske, lækre og cremede desserter. Hos visse forhandlere kan du dog som tilkøb også vælge at få fat i lidt lækker gløgg med mandler og rosiner, æbleskiver med jordbærsyltetøj og andre søde sager, der hæver blodsukkeret en tak.

Fejr hjerternes fest over et godt måltid – til gavn for dig, dine ansatte, kolleger og kære.