Vand er uden tvivl vigtigt at få rigeligt af, og selvom at det er noget stort set alle er bekendt med, så er det de færreste, der husker at få nok at drikke hver dag. Er du selv én af de personer, der ikke får den anbefalede mængde vand til dagligt, men har du svært ved at se hvordan og hvornår det skulle være, så læs med her, hvor vi ser nærmere på de gode løsninger for at gøre dit vand lidt mere spiseligt for dig.

Når du tilbringer samtlige af dine vågne timer på arbejdspladsen 

Har din læge sagt, at du skal drikke mere vand eller kan du bare godt selv mærke, at det er nødvendigt, så er det med at finde frem til nogle gode løsninger til dig, så du kan hælde vand indenbords uden at tænke mere over det. Vi skal se på, hvordan vi kan gøre det mere spiseligt for dig at drikke de anbefalede mængder vand hver dag.

 

Har du svært ved at få nok væske i hverdagen, fordi du tilbringer det meste af din tid på dit arbejde og der ikke er nogen god løsning på vand der, kan du få chefen med på idéen om at installere en smart vandautomat. Se mere her hvad sådan en vandkøler kan gøre for en virksomhed, og hvor du også kan finde en masse gode argumenter for netop at få det installeret. 

Din arbejdsgiver har en interesse i, at ansatte lever sundt

Det kan for nogle være lige over grænsen at gå til chefen og bede om en god løsning på drikkevand op arbejdspladsen, men de fleste arbejdsgivere er faktisk villige til at gøre det lettere for de ansatte at leve en sund livsstil, hvilket jo også inkludere indtagelsen af vand. 

I takt med at man tilbringer størstedelen af de vågne timer på arbejdspladsen, er det derfor ikke til at komme uden om, at der skal være mulighed for at skabe gode vaner i det daglige – også på arbejdspladsen.

Ingen kvaler, kommunen betaler – gå den grønne vej

Med argumenter som ovenstående på bordet burde det allerede være noget din arbejdsgiver vil begynde at undersøge med det samme, du træder ud ad døren fra kontoret igen, men har du brug for flere argumenter så er vandautomaterne også en mere grøn løsning. I alle kommuner er der en pulje, der skal hjælpe virksomheder med at dække grønne tiltag på arbejdspladsen, og din arbejdsgiver kan muligvis endda få tilskud til at få etableret denne løsning på arbejdspladsen.