Har du også en flaske gin i dit barskab, som du ikke helt ved, hvad du skal bruge til? Selvfølgelig er det oplagt at have den stående, så du altid kan få dig en lækker gin-tonic, men faktisk er gin superlækkert i rigtig mange drinks.

Her får du en lille oversigt over, hvad du kan gøre med den halvgamle gin, der står bagerst i dit barskab. 

Den velkendte gin-tonic

En af de mest klassiske og velkendte drinks er G&T. Du kender den sikkert. Drinken er en blanding af gin og tonic. Serveret med en skive citronskal og isterninger, er det en superlet og frisk drink til enhver lejlighed – men drinken er ekstra god med dansk gin serveret på en varm sommerdag.

Gin Sour

Hvis du gerne vil prøve noget anderledes, så kan du prøve en Gin Sour. Det er en frisk drink, som indeholder gin, citronsaft, sukker og en æggehvide. Denne drink er syrlig men alligevel sød, og har en flot lyserød farve.

Gin Bramble

For dem der foretrækker en krydret smag, er Gin Bramble. Det er en forfriskende blanding af gin, limejuice, bærsirup og crème de mure.

Tom Collins

Hvis du er mere til drinks med et stærkt kick, så kan du prøve en Tom Collins. Det er en drink, der indeholder gin, limejuice og sukker. Top det hele af med lidt danskvand og nogle isterninger – så har du den perfekte Tom Collins.

Collins Flip

Hvis du virkelig vil imponere dine gæster, så kan du lave en Collins Flip. Det er en mere kompleks version af Tom Collins. Denne drink indeholder gin, citronsaft, sukker, æggehvide og Angostura bitter. Det er en drink, der både har et sødt og syrligt kick, og den vil med sikkerhed være et hit til enhver lejlighed.