Har du også altid drømt om at lave din helt egen gin? Så er du kommet til det helt rette sted! Lige her kan du nemlig læse meget mere om den smarte ’lav selv’ gin, som netop giver dig mulighed for, som navnet også antyder, at lave din helt egen personlige gin – og hvilken gin entusiast ønsker ikke det? Det smarte gin kit indeholder således et cocktailsæt samt alt, hvad du skal bruge for at lave din helt egen gin derhjemme, og opgaven bliver altså gjort utroligt nem og simpel – det er bare med at komme i gang! Servér din ’lav selv’ gin for alle dine kære, og pep den op i smukke gin og tonic glas. Lyder det således som noget for dig? Så finder du lige her det smart kit til din ’lav selv’ gin.

Lav nemt og hurtigt en hjemmelavet gin

Med det smarte ’lav selv’ gin kit, kan du altså nemt og hurtigt transformere enhver vodka til en langt mere spændende og hjemmelavet gin. I kittet får du nemlig alle de ingredienser, du skal bruge, for at kunne lave din helt egen og personlige gin. Ved at lave din gin selv, kan du desuden tilpasse smage, således den bliver præcis, som du foretrækker, at den skal være. Det har desuden ingen betydning, om du er gin entusiast eller om du er helt ny indenfor den store gin verden – det smarte ’lav selv’ gin kit er nemlig både nemt og overskueligt at have med at gøre, hvorfor det altså henvender sig til alle og enhver. Kittet indeholder alle ingredienser til ginen, en aluminiumstragt, en flyer med opskriften, gode tips og vejledning samt en flaske med etiket, hvorfor du altså kan opbevare din hjemmelavede gin i en mindst ligeså hjemmelavet flaske. Det eneste, du egentlig skal gøre, for at lave din ’lav selv’ gin, er at tilsætte vodka eller en anden basis-spiritus – dette kommer helt an på dine præferencer.

Køb det smarte ’lav selv’ gin kit til dig selv, eller giv det i gave til én, du holder af. Det fungerer fantastisk som både værtsgave, julegave, fødselsdagsgave eller blot til en helt anden anledning. Ønsker du desuden at gå all in, kan du supplere dit ’lav selv’ gin kit med et par fine glas eller cocktail sæt, og du vil således kunne give en gave, der indeholder en hel bar-pakke.