Er du vild med whisky? Er du typen, der bare leder efter en god anledning til at servere det? Så er det måske lige sådan en som dig, der skal til at servere det til middagen. For måske er whisky for mange noget, man nyder for sig selv. Men det er ikke den eneste måde, du kan nyde godt af denne skønne drikkevare. Det er faktisk også noget, som du sagtens kan servere til middagen. Her er lidt bud på, hvilken mad du kan servere whisky til.

Whisky til stegt kød

Hvis du gerne vil servere noget godt stegt kød, som for eksempel en oksesteak, så skal der også serveres noget godt at drikke til. Til lige netop stegt kød skal du ikke være bleg for at skænke noget op med en smule fylde og kant. Og hvad er så egentlig meget bedre end whisky?

Det kan være en god idé at have øje for, om kødet har en høj eller lav fedtprocent. Så kan du nemlig vælge den rette whisky derefter.

Whisky til ostebord

Går du og er ved at sammensætte et godt ostebord? Måske overvejer du at servere vin til. Det er bestemt en mulighed, men du må endelig ikke overse whisky som et alternativ. For måske er lige netop whisky endnu mere velegnet til ost. Det har nemlig en fyldig og aromatisk smag, der passer perfekt til den fyldige og næsten nøddeagtige smag, der er i meget ost. Servere du stærkere oste, vil det være perfekt at servere en sødere whisky dertil.

Whisky til dessert

Det er måske i virkeligheden de færreste, der drikker meget whisky ad gangen. Derfor kan denne drikkevare også være et godt bud på noget at servere til desserten. Hvis du vælger at servere en sød dessert, som for eksempel is eller kage, så kan en whisky passe godt til det.