Er du interesseret i at lave dine helt egne læbepomader, savler, cremer eller blot noget helt andet? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om kakaosmør, som du med stor fordel kan anvende, når du ønsker at lave dine egne hjemmelavede hudplejeprodukter. Kakaosmør kan nemlig fungere som fedtfasen i produkter som læbepomade, salve, creme, massagecreme, massageblokke og lotion og kakaosmørret vil desuden gøre dine produkter fastere samtidig med, at det både beskytter og blødgør din hud – og hvem ønsker ikke det? Er du dog ikke interesseret i at lave nogle af overstående produkter, kan du også sagtens anvende kakaosmør til at lave sæbe og badesmeltere. Det er desuden langt de fleste, der kan tåle kakaosmør, hvorfor du ikke behøver at bekymre dig om diverse allergier eller sensitiv hud, hvis du vælger at anvende kakaosmør i dine produkter. Lyder det således som noget, du kunne være interesseret i at afprøve? Så finder du lige her en helt perfekt kakaosmør, du kan bruge til at lave dine egne hjemmelavede hudplejeprodukter.

Brug kakaosmør til at lave lækker mad

Er du dog slet ikke interesseret i at lave dine egne hudplejeprodukter, kan du også anvende din kakaosmør i din madlavning, hvor du blandt andet kan bruge det til at fremstille chokolade. Kakaosmør er faktisk den ingrediens, der giver hvid chokolade dens karakteristiske chokolade smag.

Ønsker du blandt andet at lave hjemmelavede flødeboller i forskellige farver, kan du med stor fordel anvende kakaosmør, idet det nemlig kan farves med spiselige pulver farve. Her skal du blot smelte dit kakaosmør over et vandbad eller i en mikroovn. Vælger du desuden at bruge spise pulver farver til at farve dit kakaosmør, vil resultatet være flotte flødeboller, der har en utroligt kraftig farve.

Du kan dog også anvende kakaosmør til en masse andet madlavning, hvorfor du naturligvis ikke behøver at prøve kræfter af med hjemmelavede flødeboller. Du kan blandt andet bruge det i en lækker jordbærtærte eller hørfrø pandekager. Mulighederne er nærmest uendelige, og det er således kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge dit kakaosmør til.