Nu er det rart at kunne spise sig mæt i lækre, sunde retter – men at få den rette næring er kun ét aspekt af det at leve sundt. Kroppen skal også være aktiv, og hvor det selvfølgelig ikke er helt dumt at gå nogle lange ture for at aktivere venerne i benene lidt, så er det, når du får pulsen op, at magien sker. Og det behøver ikke være intensiv løbetræning eller dybe squats. For det kan også være andet.

Træn med elastikker

Fx kan du få en træningselastik, som du kan bruge til at træne hele kroppen med, uden du får behov for noget andet træningsudstyr. Du skal bare lære de rette øvelser at kende og finde en elastik, der egner sig til formålet. Lidt som ved håndvægte er der ved træningselastikker forskel på, hvor mange kræfter du skal bruge for at kunne træne med dem. Nogle er meget fleksible, andre kræver råstyrke.

Nogle træningselastikker har bedre kvalitet end andre

Nu er der selvfølgelig også forskelle på den kvalitet, træningselastikker har. Nogle kan du bruge ret intensivt i lang tid, uden de bliver slidte eller brister, mens andre er mere skrøbelige. Når det så er sagt, er det ikke fordi, at træningselastikker er særligt dyre, når du sammenligner dem med andet udstyr til træning. Og så fylder de heller ikke nær så meget plads som kettlebells eller en vægtstang.

Find den rette træningselastik

Ønsker du at kunne motionere i hjemmet – eller ude i verden – hvor du får trænet flere af kroppens muskler? Så burde du få træningselastikker. Nogle har håndtag, andre har ikke. Find ud af, hvad for en type elastik du skal bruge til de øvelser, du regner med at lave. Sørger du for at få pulsen op og aktivere kroppens muskler regelmæssigt, er du godt på vej, hvad gælder at leve et sundt og godt liv.