Om det er traveskoene, løbeskoene, arbejdsskoene eller de pæne sko med hæle, så passer sålen fra Align Footwear deri. De kan endda gå ned og være effektive i f.eks. støvler med hæl – man skal blot altid tage den eksisterende sål/bund ud af sit fodtøj, så der er plads til Align Footwear-sålen, som kun er 0,5 cm tyk. Den findes til både herrer, damer og til børn. Altså i alt slags fodtøj og i 19 forskellige størrelser: fra størrelse 32 til børn og i damestørrelse op til størrelse 44 – og for herrer i størrelserne 39 til 48.

Det er vigtigt, at man begynder tidligt med at rette en evt. skæv fodstilling op. Tiidlig fokus på børns fødder er essentielt, så de netop kan undgå slap forfod, rygproblemer og skæv kropsholdning senere i livet. Man skal kende sin skostørrelse, og ved man, hvor lang ens fod er – fra hæl til længste tå – er man mere sikker på at få den rigtige størrelse. Det er faktisk ofte et nummer MINDRE end man bruger i fodtøjet. Det kan måles ganske enkelt ved at sætte sin fod på et stykke papir og slå en streg ved den længste tå og hælen og så måle antal centimeter op.

indlægssålen hos alignfootwear.dk er et produkt, som gør en forskel. Sålen kan vaskes på uldprogram i vaskemaskine og skiftes over i andre sko efter behov. Elitesportsudøvere er også meget begejstrede for indlægssålerne. Det er altså ikke kun ”almindelige mennesker”, som har glæde af sålernes effekt på krop og fødder – også mere veltrænede kan mærke en positiv effekt.

Det er nemt og enkelt at bestille sine helt egne par i webshoppen (endda med flot mængderabatter) med gratis fragt til hoveddøren eller til en pakkeshop. Derudover kan man på hjemmesiden også se en liste over alle Align forhandlerne. Sidstnævnte bør man dog altid ringe til inden et evt besøg, da de ofte står med ”hænderne” i deres klienter og kunder fra morgen til aften for at hjælpe på udfordringer og skavanker – også her spiller Align Footwear indlægssålerne en stor medspillende rolle imellem behandlingerne.