Vand er kilden til liv. Det er en vigtig byggesten i din krop, og det bidrager til optimale kropsfunktioner. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at kroppen kræver vand for at fungere. Du kan se din krop som en vandmølle, som kræver en jævn tilførelse af vand for overhovedet at fungere.

Nornir mineralvand er et billigt og sundt bud på en måde at få nok vand i løbet af dagen. Her kan du anvende denne mulighed i forbindelse med større arrangementer som fx møder, fester, messestande osv. At have vandflasker stående på bordet, kan friste til at få slukket tørsten og blive mere klar i hovedet. På LetUsPrint.com har du også mulighed for at få lavet flasker med dit virksomhedslogo på

Hvor meget vand skal du drikke?

Mange faktorer spiller ind i det daglige væskebehov. Hvis du træner meget, og derfor sveder en masse, har du behov for en større mængde end en person, som ikke er fysisk aktiv.

Den generelle anbefaling du kan gå efter er, at du skal drikke 5 glas vand om dagen. Denne anbefaling er formuleret ud fra, at de fleste kan forholde sig til et hvilket som helst glas som en måleenhed for en mængde. Omregnet til liter, er den generelle anbefaling 2000 ml vand om dagen. Skrevet på en anden måde, skal du drikke 2 liter vand dagligt.

Du får en smukkere og sundere hud

De fleste vil gerne bevare deres ungdommelige og smukke hud. Nogle bruger endda mange tusinde kroner om året på at vedligeholde huden. Lotion, cremer, mixturer og kirurgiske indgreb. Men tilstrækkeligt med væske kan faktisk være en mirakelkur i sig selv. Vand hjælper på huden ved at:

  • Genopbygge hudens væv
  • Vedligeholde elasticitet og smidighed
  • Holde huden hydreret
  • Når du drikker tilstrækkeligt, vil din hud også føles sundere, og vand kan være med til at mindske linjer og rynker i huden, hvis det er det, du vil undgå.

Mange føler endda, at deres hud skinner og får en friskere glød, når de begynder at drikke nok vand dagligt. Du kan ikke forvente resultater inden for et par dage. Men på sigt betaler det sig positivt på alle måder at drikke rigeligt med vand. Husk derfor at få dit daglige behov for væske opfyldt. Det er godt for en masse ting, og der er intet at miste og en masse at hente, hvis du søger at opfylde det daglige behov for indtagelse.