Ingen er vel i tvivl om, at det er sundt at spise frugt, og mange er nok også klar over, at de ikke selv får nok frugt og grønt i løbet af dagen. Med en frugtordning på arbejdspladsen får medarbejderne mulighed for at få et lille tilskud af energi i løbet af deres arbejdsdag, der samtidig er sundere end slik og snacks. 

Skaf en frugtordning erhverv og oplev de mange fordele.

Den populære frugtordning

En frugtordning er en form for medarbejdergode, som virksomheden stiller til rådighed for sine medarbejdere, der giver ekstra motivation, sund energi og vitaminer i hverdagen.

Det kan typisk være i form af frugtkurve eller frugtkasser, som man placerer centralt i virksomhedens lokaler. Der kan være tale om såvel konventionel frugt som økologisk frugt. 

En varieret frugtordning med frisk frugt af høj kvalitet vil være populært på arbejdspladsen. Et lækkert og sundt energitilskud til den lille sult – og så skal man ikke selv huske at få pakket det i tasken hjemmefra og have det liggende og rasle og blive stødt og smattet i bunden af tasken. Hvis man kombinerer frugt og grønt med andre sunde typer af snacks får man større variation til glæde for medarbejderne. Frugtordninger kan fås i mange forskellige størrelser til mange forskellige priser, så hver virksomhed har mulighed for at tilpasse den til netop virksomhedens ønsker og behov. 

Find en god udbyder af frugtordning

Vær opmærksom på at finde den rette udbyder, for det kan være svært at overskue markedet.  Ikke alle leverandører af frugtordninger er lige gode. Det skal helst være indbydende og lækkert både at se og smage på frugten fra frugtordningen, ellers vil det ikke blive populært blandt medarbejderne. Det kan derfor godt være en idé at læse anmeldelser og brugerbedømmelser inden man beslutter, hvilken frugtordning virksomheden skal have. Hvis man for eksempel vælger en leverandør af frugtordninger med flere år i branchen, en hjemmeside med gode oplysninger produkterne og deres indhold og i det hele taget giver et seriøst, sikkert og professionelt indtryk er du godt på vej. Man kan eventuelt indhente tilbud og gerne måske få en lille prøve på for eksempel en enkelt måned fra hver frugtleverandør for at medarbejderne i virksomheden har mulighed for at bedømme kvaliteten. Så er der en god chance for at få den frugtordning til erhverv, som passer bedst til medarbejdernes frugtvaner og til virksomhedens type og størrelse.