behandling

Det er ikke længere nok bare at lade andre tage beslutningerne. I dag er vi selv helt enormt medbestemmende på vores tilværelse, og valgene er flere. Derfor skal vi også kunne navigere i, hvad der er godt og skidt. Oftest bliver det dog endnu mere kompliceret af, at ting faktisk kan være begge dele. Altså gode og dårlige.

Medicinsk cannabis som behandling

Lad os starte med en af de mest omdiskuterede. For medicinsk cannabis olie er helt afgjort noget, mange mennesker har en holdning til. Det forstår man da også godt. For der er jo tale om en medicinsk form, som mange har haft glæde af. Derfor skal man jo heller ikke udelukke, at det kan være det rigtige for en selv.

Omvendt kender man jo også en masse historier om, at folk har røget en masse hash og er blevet syge. Derfor er det vigtigt at forstå, at det ikke er det samme. Imens det hele er et ulovligt rusmiddel, er det andet en medicinsk behandlingsform. Man skal altså skelne, selvom inholdet kommer fra den samme plante ved navn cannabis.

Olien kan bruges til behandling af rigtig mange ting. Det gælder eksempelvis:

  • gigt. Rigtig mange gigtpatienter har oplevet en stor og tilfredsstillende lindring af deres smerter pga. olien. Det er selvfølgelig en meget stor hjælp i en hverdag, som kan blive tung.
  • mentale smerter. Det kan være stress, depression eller angst. Olien har mange gange haft en stor effekt mod netop disse lidelser. Det gør det selvfølgelig relevant at undersøge, om det kan have en gavnlig effekt.

De sunde valg

Slankekure er ofte nævnt i blade eller blogs som gode løsninger. Og det kan de da helt bestemt også være, hvis man skal tabe sig en masse. Det er dog langt fra altid, at en slankekur er en god løsning. I stedet er det i dag meget moderne at lave en ændring af livsstilen.

Det vil sige, at man ikke bare går på en otte uger lang slankekur for at tabe sig. I stedet går man ind og kigger på, hvordan man generelt kan ændre livsstilen. Det gælder faktisk ikke udelukkende på kosten. Det kan også handle om, at man motionerer mere, går på en sundere måde og får sovet flere timer om natten.

Kosten spiller dog selvfølgelig ind. Hvis man vil undgå den hårde kur, skal man måske i stedet kigge på, hvordan man generelt ændrer vaner. Det giver også større resultater på den lange bane.