SugarBearHair er små blå vingummi bjørne, der faktisk er et kosttilskud til dit hår. Med andre ord, er SugarBearHair altså blot en vitaminpille, der indeholder alt godt til håret. De små blå bjørne er derfor beriget med biotin, der blandt andet bidrager til at vedligeholde normalt hår. Har du således problemer med dit hår, enten på den ene eller den anden måde, så er SugarBearHair med garanti noget for dig. Vitaminerne gennemgår en yderst detaljeret kvalitetssikring, hvorfor de også har været de bedst sælgende vitaminer helt siden 2016. Under fremstillingen af SugarBearHair bliver der kun gjort brug af de allerbedste ingredienser, og lige så søde, som de ser ud, ligeså godt smager og dufter de. Produktet er oprindeligt fra USA, men fik hurtigt succes i Danmark. Er du således interesseret i at afprøve de lækre vitaminer til håret? Så kan du lige her købe SugarBearHair.

Vitaminer af naturlige ingredienser

Du kan spise de søde små bjørne med god samvittighed, idet SugarBearHair nemlig siger nej tak til en lang række ingredienser, som kan være med til at påvirke din sundhed negativt. Du vil derfor opleve, at vitaminerne ikke indeholder hverken gelatine, hvede, gluten, Soya, mælkeprodukter, peanuts eller animalske ingredienser. Derudover er de også frie for hormoner, og så indeholder de små bamser blot det halve af det sukker, som du ellers ofte finder i andre lignende tyggevitaminer.

Når det så er sagt, siger SugarBearHair i stedet ja tak til en lang række andre ingredienser, som er gode for dig og dit helbred. Derfor indeholder de vegetariske vingummier altså blandt andet vitamin A, vitamin C, vitamin D, vitamin E, vitamin B-6, folinsyre, vitamin B-12, biotin, pantothensyre, jod og zink, der alle er aktive vitaminer og mineraler, der kombineret skaber en helt unik hårplejeformel. Desuden er SugarBearHair bamserne lavet med ægte bær, kokosolie og et strejf sukker.

Boost dit hår med vitamin A, C og B12

Er du ikke den største nørd indenfor ingredienslister, og har du brug for at kunne sammenligne mængden af de forskellige ingredienser med noget mere håndgribeligt, så læs med her. Der er nemlig ligeså meget A vitamin i SugarBearHair bamserne, som der er i 4 kopper med broccoli. Ligeledes indeholder de samme mængde B12 vitamin som 4 økologiske æg. Sidst, men ikke mindst, finder du i SugarBearHair vitaminerne ligeså meget C vitamin, som du finder i 1 kop med tranebær.