For mange er det første, de tænker på, når de hører ordet sundhed, at det omhandler en god og sund kost. Det gør det på sin vis også, men på samme tid er det så meget mere end blot det, du spiser. Sundhed kan omhandle alt fra din mad til dine tanker.

Hovedsageligt kan du dog sige, at sundhed oftest bliver sagt i forbindelse med den fysiske sundhed. Altså, hvad du spiser, og hvor meget motion du dyrker. For motion og træning kan have næsten lige så meget som din kost at sige, derfor er det en god idé, hvis du også tænker over den.

Verden kan være stor og skræmmende – hvor starter du?

Tanken om at skulle udenfor for at løbe eller i et motionscenter kan godt være nervepirrende eller ubehagelig. Især hvis du ikke bryder dig særlig meget om, at andre folk kan se dig. Måske foretrækker du også bare at være alene?

Med en motionscykel i hjemmet er nemt og fleksibelt at holde formen, hvis du foretrækker at være for dig selv eller føler, at du heller vil investere i en motionscykel frem for et kort til fitnesscenteret, der nemt kan blive forlagt et sted.

At holde formen er også sundhedsmæssigt en god idé

Vi lever i et samfund, der fortæller os, hvordan vi skal se ud, og hvad vi bør spise. Der er en hel masse normer, der gør det svært at passe ind, hvis man ikke har det ideale look.

Derfor, vil det som en opfordring til dig, ikke være en god idé at holde formen for at passe ind i samfundsnormerne, men for at du ikke sundhedsmæssigt lægger et for stort pres på din krop. Det kan du nemlig godt komme ud for, og det er ikke en særlig rar ting. Du skal passe på dig selv og din krop.